+381 (0) 25 541 9525

Auto škola | Auto škola MAGNET

Auto škola MAGNET

Autoškola MAGNET je škola sa najdužom tradicijom u gradu Somboru i prepoznatljivim kvalitetom rada o kojem svedoče mnogobrojni uspešni vozači koji su obuku prolazili kod nas a zatim postali pažljivi i uspešni vozači! Magnet je osnovan kao udruženje automobilista još davne 1946 godine upravo sa ciljem da obučava nove vozače, a kroz svoju istoriju uvek bio deo velike porodice članova AMSS. Sedište auto-škole je u ulici Veljka Petrovića br.16 gde nas možete posetiti svakog radnog dana od 08.00h do 16.00h , kao i subotom od 08.00h do 13.00h.
Program obuke sprovodi se u skladu sa planom i zakonskim propisima uz maksimalno angažovanje instruktora i brigu o kandidatima za vozače da uspešno realizuju planirane časove.
Koristimo najmodernije efikasne metode obuke kako praktične tako i teorijjske, učionica je opremljena računarima i LED televizorom za vizuelizaciju
tokom predavanja prikazujući razne situacije sa kojima se možemo sresti upravljajući vozilom u saobraćaju, dobra stručna literarura kod nas je uvek na raspolaganju svim kandidatima. Termini za ispite se organizuju u dogovoru sa nadležnima iz MUP-a, a svaki neuspeh na ispitu se detaljno analizira da kandidati budu svesni svojih grešaka, uskoro uvodimo snimanje i arhiviranje svakog vozačkog ispita kako bi ukazali svima na greške koje kandidati najčešće prave. Trema na ispitu je najčešći uzrok pravljenja grešaka i morate se osloboditi TREME, verujte u sebe i ono što ste naučili tokom obuke, budite pažljivi i skoncentrisani na okolinu.
Naši instruktori i predavači imaju višegodišnje bogato iskustvo u oblasti obuke vozača , veoma su predusretljivi i odgovorni te kroz dobra iskustva uspešno obučenih kandidata sa ponosom možemo reći da su oni prepoznatljiv stub oslonac auto-škole i da bez njih nema uspeha. Svaki upisani kandidat zaključuje ugovor kojim su regulisana prava i obaveze , a jedna od obaveza je da sa pažnjom prati predavanje i uči saobraćajne propise, proveri svoje znanje kroz vežbe i testove a onda uz malo truda uspeh je zagarantovan. Polaganje vozačkog ispita radite jednom u životu, poverite taj posao najstručnijima jer je Vaša bezbednost u saobraćaju veoma važna!

 

Instruktori i predavači

 

Vinko Simić

Instruktor i ispitivač

Kontakt telefon:
065/987-2594

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instruktor Bojan Šop

 

  • AMSS
  • AMSS Osiguranje
  • amss
  • Asocijacija tehnickih pregleda vozila
  • Belix
  • RegOs software solutions

AMK Magnet, V.Petrovića
025/412-722

AMK Magnet, Jug 3
025/541 9525