+381 (0) 25 541 9525

Nove povoljnosti iz AMK Magnet i AMSS

POGODNOSTI KOJE NUDI AMK “MAGNET” SOMBOR”

KAD STANEŠ DA NASTAVIŠ VOŽNJU”

- Pre nastupanja zimskog perioda, za sve članove Auto-moto saveza Srbije koji imaju ugrađene plinske uređaje u svojim automobilima vršimo besplatnu kontrolu i štelovanje potrošnje TNG, tako da apelujem na vozače da postanu članovi AMSS.

Sa članskim karticama obezbeđena im je pomoć na putu u akciji “Kad staneš da nastaviš vožnju” - kaže Panto Petrović, direktor AMK “Magnet” Sombor.

Takođe, plaćanjem članskom karticom AMSS u “Gigatronu” ostvaruje se popust od 15 odsto na Gigatron desktop računare, power bank ekstremne baterije, mašine za pranje sudova, tostere i aparate za sendviče, kao i dodatni popust od 2 odsto cashback-a na celokupnu transakciju.

Osim besplatne kontrole i štelovanja plinskih instalacija za putnička vozila, kontrola ispravnosti kočionog sistema (van radnog vremena), zamena svećica, odobravamo troškove registracije vozila na odloženo plaćanje do šest meseci bez kamate, usluge obuke vozača AM, A1, A i B kategorije na odloženo plaćanje do 12 rata, besplatna zamena ulja za putnička vozila i usluge manjih popravki vozila, sa popustom od 10 odsto na vrednost usluge, takođe su pogodnosti koje ostavruju članovi AMSS.

Petrović podseća profesionalne vozače koji još nisu podneli zahtev za izdavanje sertifikacionih kartica, da to učine blagovremeno, jer postupak izdavanja ovih kartica traje mesec dana od dana podnošenja zaheva, a od početka naredne godine profesionalni vozači neće moći bez kavalifikacionih kartica da obavljaju saobraćaj u zemlji ni u inostranstvu. Zahtevi se podnose u prostorijama Magneta”, Obilaznica Jug 3. Osim lične karte, vozačke dozvole i fotografije, potrebno je da se uplati iznos od 6.080 dinara plus PTT troškovi.

- Značajno je naglasiti da je ovo i jedinstvena prilika za profesionalne vozače koji nemaju potpunu srednju školu saobraćajne struke (auto mehaničar, drumski saobraćaj) da im se podnošenjem zahteva do 31.12.2019 godine prizna srednja stručna sprema. Od naredne godine profesionalni vozači koji nemaju potpunu srednju školu cena polaganja ispita je 1.000 do 1.900 evra (zavisno od zemlje u kojoj će polagati ispit) – podseća direktor AMK “Magnet” Sombor.

AMK “Magnet” poseduje najstariju auto-škola u gradu za obuku vozača A i B kategorije, te apeluje na sve koji žele da se pridruže armiji vozača da upišu auto školu Magnet.

Osim izdavanja sertifikacionih kartica za profesionalne vozače, AMK MAGNET obavlja tehničke preglede i registracije svih vrsta vozila bez odlaska u policijaku upravu, baždarenje, servis i ugradnju svih vrsta tahografa, ugradnju, servis i popravku plinskih instalacija, atest i ispitivanje vozila, ponovno ukucavanje brojeva za sva motorna vozila, kao i dopunu klima uređaja, izdabanje međunarodnarodnih dokumenta (međunarodne vozačke dozvole, dokumenta za upravljanje tuđim vozilom i zeleni karton).


Detaljnije informacije mogu se dobiti u sedištu “Magneta”, u ulici Veljka Petrovića broj 16, ili putem telefona 025/412-722 i 025/5419-525.  • AMSS
  • AMSS Osiguranje
  • amss
  • Asocijacija tehnickih pregleda vozila
  • Belix
  • RegOs software solutions

AMK Magnet, V.Petrovića
025/412-722

AMK Magnet, Jug 3
025/541 9525